Intervall och iPhone-nyheter

Blev en 4×4 idag. I ”barfotaskor”. Jag har som sagt blivit varnad från olika håll och kanter för att göra bytet till barfotateknik allt för fort. Så jag tänkte att intervall med promenad/jogg mellan intervallerna skulle funka. Och det gick väl hyfsat. Inga större smärtproblem, men jag kunde inte låta bli att dra ut den sista intervallen så den fortsatte ända hem till dörren. Jaja, det är svårt att hålla emot, och det är ju ungefär där, vid 20-25 minuter som det alltid börjar kännas lättare. Men nästa runda ska bli med mina vanliga Asics, jag lovar.

Och nu till tekniknyheterna: Det har kommit ut ett pulsband som kopplas till iPhone med Bluetooth! Äntligen! Fast det funkar bara för lyckliga ägare av en 4S (eller andra mobiler med Bluetooth Smart teknik). Jag har givetvis redan beställt. Återkommer med info om hur det funkar när jag hunnit prova det några gånger.

Den andra nyheten som verkar lite mer mysko men är helt fantastisk om det funkar är ett helt nytt sätt att vattenskydda sin iPhone (eller annan elektronikpryl). Vis av erfarenhet är jag väldigt försiktig med min, och nervös, så det här skulle vara den rätta grejen för mig. Man skickar in mobilen till företaget som typ – gasar den med nanopartiklar som gör den vattentät… hmmm… ja det låter suspekt och jag har inte sett någon riktig test av det här ännu, så jag tror jag avvaktar. Men verkar helt klart lovande. Fast det känns ju inte helt bra att skicka iväg sin iPhone till USA…

 

 

Inlägg postat i kategorier Inlägg och taggat , , , , . Bokmärk permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>