Äntligen…

…känns det som. Har inte kunnat springa på fem dar och var riktigt abstinent. Var hemma i helgen och hade planerat en sista(?) skogsrunda innan vintern och snön sätter stopp för sånt, men hade alldeles för mycket att göra med höstbestyren på gården, och byte till vinterdäck på två bilar tar sin tid. Det har redan snöat ett par gånger…

Men ikväll har jag äntligen fått mig en runda. Trots att jag var ordentligt abstinent och riktigt sugen kändes det ganska tungt, kan inte riktigt förstå varför, fast det är klart – när jag tänker efter har det varit lite si och så med näringsintaget idag… Några koppar kaffe, en mikrolåda med Familjen Dafgårds Pepparschnitzel och fyra twistkolor kanske inte är nån bra grund för en milrunda?

Idag beställde jag nya skor. Mina kära Nikeskor börjar kännas hårda och stumma och de har nog avverkat en 70-80 mil så de kanske börjar ha gjort sitt. En kompis på jobbet tipsade om en tysk webshop där vi gjorde gemensam sak och beställde skor. Det visade sig att man fick de skor som jag utsett för bra precis halva priset, och det är lite för mycket för att jag ska ha lust att supporta den lokala handeln.  Det blev ett par Asics GT 2160 GTX, en sko för pronerare med goretexöverdel.  Hade egentligen tänkt köpa likadana som mina gamla, men det har visat sig lite svårt att få tag iden modellen, så nu ska jag prova nåt nytt. Blir spännande.

Mina kommande löpkamrater...

Det gäller att ladda ordentligt... (429 kcal)

Inlägg postat i kategorier Inlägg och taggat , , , . Bokmärk permalink.

3 kommentarer till Äntligen…

  1. Pingback: Nya skor | Maratonmannen

  2. Lars Ohlsson says:

    Hej! Just köpt de här skorna, har du hunnit testa dem ngt? Jag hyser stor förhoppning på dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>