Sällskap i skogen

Hemma i Lervik över helgen. Hösten är här, helt klart. Gula löv, gråa moln och regn :-(

En kompis från Umeå är med i helgen och vi hade bestämt oss för en gemensam runda, och jag lyckades övertala honom att ta min favvorunda genom skogen runt sjön Haukajaure. Vi drog iväg nån gång efter tiotiden på förmiddagen, jag utan frukost förstås (Hållförebyggande), och ackompanjerade av ett lätt strilande duggregn. Det hade nog regnat en del sista tiden för myrarna var osedvanligt blöta och kompisen hade inga goretexskor, så jag fick (lite) dåligt samvete för att ha lurat ut honom.

Men det är så fint i de omgivningarna så lite regn gjorde ingenting. Kompisen provade mitt pulsband till iPhonen och naturligtvis verkade det på pulsmätningen som att vi sprungit alldeles för sakta (för honom) men han skyllde på sina ”onda ben”. Jag tror att jag får vara glad för det, annars hade han nog sprungit skiten ur mig.

Inlägg postat i kategorier Inlägg och taggat . Bokmärk permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>